Ελάτε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι κάνοντας γιόγκα σε ένα πανέμορφο τοπίο μέσα στη φύση! Όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου θα βιώσουμε την πρακτική μας στη γιόγκα αντλώντας όλα τα οφέλη σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο!
Εξοπλιστείτε με ένα στρωματάκι για γιόγκα και είστε έτοιμοι! Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους… πολύ περισσότερο για ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν το μονοπάτι της γιόγκα!
Το μάθημα θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιουνίου( Αγ.Πνεύματος) και ώρα 11:00-12:30 στο Λοφίσκο Αυλωναρίου Ευβοίας , στον αίθριο χώρο του Αγ.Γεωργίου. Κόστος συμμετοχής προαιρετικό. Για δήλωση συμμετοχών και περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνείστε μαζί μου! Κρατείστε έγκαιρα τη θέση σας και ελάτε να απολαύσουμε την πρακτική μας!
Δείτε εδώ τα νέα σχετικά με τη γιόγκα στη φύση: http://www.facebook.com/events/356132831113306/
NAMASTE!
Τέλεια! Πολύ χαίρομαι που θα έρθεις! 😉