Επανεκκίνηση~Νέα αρχή

yoga love«Αγαπημένοι μου φίλοι,

Ένας νέος κύκλος μαθημάτων ξεκινά και μας καλεί για επανεκκίνηση στο σώμα και στο νου! Βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου θέτουμε τις προθέσεις μας και βάζουμε νέους στόχους! Ενεργοποιούμαστε προς το ανώτερο καλό μας κάνοντας ό,τι μας εξελίσσει! «Μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα» που σκοπό του έχει να μας ολοκληρώσει, βιώνοντας μέσα από αυτό ό,τι εκπληρώνει τον αληθινό Σκοπό μας!

Σας καλώ λοιπόν να ξεκινήσουμε μαζί την πρακτική της γιόγκα, προσφέροντας στον εαυτό μας μία καλύτερη ποιότητα ζωής, που θα μας εξυψώσει στην πιο φωτεινή εκδοχή μας!

Σας περιμένω όλους με πολύ χαρά,

Καλλιόπη!»

  • Ξεκινάμε την πρακτική μας μαζί στο Bhavana Yoga Center, Αιόλου 43~ κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 20.00 και κάθε Παρασκευή πρωί στις 9.00~ Yoga- Intermediate… περισσότερα στο 210 32 38 133
  • Ακολουθήστε με επίσης στον προσωπικό μου χώρο στο Παγκράτι, όπου μέσα από μικρά γκρουπ δουλεύουμε βαθιά με το σώμα μας και τον Εαυτό μας και μοιραζόμαστε σαν μια «γιογκοπαρέα» το πάθος μας για την πρακτική! ~ Μάθημα ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα και σε νέους μαθητές~ περισσότερα στο 698 18 42 453 ή kalliopalli@yahoo.gr
  • Οι προσωπικές συνεδρίες για Ρέικι έχουν ήδη ξεκινήσει! Χαρίστε στον εαυτό σας βαθιά χαλάρωση μέσα από την υπέροχη αίσθηση που προσφέρει το Ρέικι σε όλα τα επίπεδα!

Εαν θέλετε να συμμετέχετε στα ομαδικά μαθήματα γιόγκα ή να σχεδιάσουμε μία ατομική πρακτική γιόγκα ή ρέικι, επικοινωνήστε μαζί μου για να σας υποδεχτώ σε αυτόν τον όμορφο κόσμο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s