Νέο Ενεργειακό σπρέυ «Breathe»

essential oil 2
Νέο Μπουκαλάκι «Breathe» ~ «Flower of  L i f e» :  Ανοιξιάτικο- Φρέσκο- Ανανεωτικό- Αισθησιακό- Χαρούμενο- Ζωηρό- ΕΞΥΨΩΤΙΚΟ!!!

Με πολύ χαρά σας παρουσιάζω το νέο ενεργειακό σπρέυ «Flower of Life» από τα μπουκαλάκια της σειράς «Breathe»!!! Είναι φτιαγμένο από αγνά αιθέρια έλαια υψηλής ποιότητας, όπως γιασεμί και υλάνγκ-υλάνγκ, που μας συνδέουν άμεσα με αισθήσεις χαράς, ζωντάνιας, ανανέωσης, εξύψωσης! Το νέο μπουκαλάκι «Flower of Life» είναι φορτισμένο με δυνατή πρόθεση για να υποδεχτούμε την άνοιξη με καθαρότητα και φως!

Λάβετε το μπουκαλάκι σας και αναπνεύστε τις καθαρές φωτεινές δονήσεις του! Χρησιμοποιείστε το για ανανέωση της προσωπικής σας ενέργειας, αλλά και της ενέργειας του χώρου! Ψεκάστε με αυτό γύρω σας και αναπνεύστε τις υπέροχες δονήσεις των αιθέριων! Ψεκάστε στις παλάμες σας, φέρτε τις παλάμες στο πρόσωπο και πάρτε μια μεγάλη εισπνοή φρέσκιας ενέργειας, βγάλτε δυνατά εκπνοή και επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει την ανανέωση!

Χρησιμοποιήστε τα πριν ή μετά από κάθε ενεργειακή εργασία, όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός, το ρέικι, αλλά και σε κάθε άλλη σημαντική εργασία για εσάς όπου χρειάζεστε νοητική διαύγεια! Ξεκινήστε την μέρα σας μέ ένα ωραίο «ενεργειακό ντους» που θα σας φορτίσει με καθαρότητα, φως, δύναμη και χαρά! Ολοκληρώστε την μέρα σας με αυτό, καθαρίζοντας και απελευθερώνοντας τις περιττές έννοιες και σκέψεις!

Τα ενεργειακά μπουκαλάκια BREATHE ενεργοποιούνται και φορτίζονται με θετικές δονήσεις μέσα από μεθόδους διαλογισμού και Ρέικι! Το «Flower of Life»είναι φτιαγμένο με κύρια πρόθεση να έχει η κάθε μας μέρα το φως, την ζωντάνια και την ομορφιά της Άνοιξης!!!

Απολαύστε την ατμόσφαιρα αισθησιακής ανανέωσης και αναπνεύστε την πιο υψηλή ενέργεια του σύμπαντος, την Αγάπη!!!

Kallioyoga!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s