2017 Ευχές!

15727076_10210041995799359_5959695008231122711_n
Ας καλωσορίσουμε το 2017!!! Η νέα χρονιά ας είναι η αφορμή για νέα μονοπάτια και ευρύτερους ορίζοντες.. Ας πυροδοτήσει το άνοιγμά μας στο φως και την αγάπη, στην γαλήνη και την ηρεμία, στην πληρότητα και την ευδαιμονία!!!

Ολοκληρώντας έναν χρονικό κύκλο, ας κοιτάξουμε με κατανόηση τα «μαθήματα» που λάβαμε στην καθημερινή ζωή.. Ας δούμε την κάθε μέρα, μέχρι τώρα, σαν μία ευκαιρία για συνεχή εξέλιξη και ας βιώνουμε την κάθε εμπειρία ,από εδώ και πέρα, με περισσότερη αυτοπαρατήρηση και αυτογνωσία!

Μακάρι ο κάθε ένας από εμάς- που μοιάζει με μία σταγόνα στον ωκεανό της ανθρωπότητας, να βιώσει εξισορρόπηση και εναρμόνιση, υγεία και ζωτικότητα, ομορφιά και ζεστασιά!

Ας αποτελέσει ο κάθε ένας από εμάς μία σταγόνα αγάπης και σοφίας.. Και ας σχηματίσουμε όλοι μαζί έναν απέραντο ωκεανό αγάπης και σοφίας! Ας εκφράσει ο κάθε ένας από εμάς το μοναδικό χρώμα της ψυχής του.. Και ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα ανθρώπινο, ζωντανό έργο τέχνης που ακτινοβολλεί, μέσα από χιλιάδες χρώματα, την πολυπλοκότητα της ζωτικής ενέργειας!

Μέσα σε αυτόν τον πολύπλοκο ωκεανό της ενέργειας, ας είμαστε πάντα στο κέντρο του εαυτού μας, στην σταγόνα της αγάπης και της σοφίας, στην διαφάνεια του πνεύματός μας! Έτσι, μέσα από την πολυπλοκότητα, ας οδηγηθούμε στην απλότητα!

Σας εύχομαι το 2017 να είναι ένα πολύτιμο έτος μέσα από το οποίο θα απολαύσετε την ομορφιά της απλότητας και την αληθινή ουσία της ζωής! Να είστε καλά σε τέλεια υγεία και να αξιοποιείτε τις ημέρες απλά και ουσιαστικά!!!

Με πολλή αγάπη,

Καλλιόπη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s