Νέα γιόγκικη χρονιά!

SUMMER MEMORIES

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, ας κρατήσουμε στην καρδιά μας ζωντανές όλες εκείνες τις στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς! Με ανανεωμένη αίσθηση και φρέσκια διάθεση, ας σχεδιάσουμε μία νέα και δημιουργική σεζόν που να εμπεριέχει όλα όσα κάνουν την καρδιά μας να χαμογελά και εξελίσσουν τον εαυτό μας θετικά!

Εντάξτε στο καθημερινό πρόγραμμα δραστηριότητες που σας προσφέρουν μία καλή ποιότητα ζωής, μέσα από ένα δυνατό και υγιές σώμα, αλλά και μέσα από έναν φωτεινό και διαυγή νου!


Ακολουθήστε με στα μαθήματα Γιόγκα και Διαλογισμού που θα προσφέρω σε μικρά γκρουπ στον προσωπικό μου χώρο στο Παγκράτι! Τα μαθήματα γιόγκα ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη και τα γκρουπάκια έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνονται προς την καλύτερη εξέλιξη όλων!

Ελάτε σε επαφή μαζί μου, εαν θέλετε να ενταχθείτε σε κάποιο γκρουπάκι για πρακτική!

Από τον Οκτώβρη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα μάθημα Διαλογισμού, όπου θα εστιάζουμε σε διάφορα θέματα με μία ενεργειακή προσέγγιση! Θα εξασκηθούμε σε διαφορετικές τεχνικές διαλογισμού και σε σημαντικές ενεργειακές τεχνικές για συγκέντρωση και χαλάρωση, αφύπνιση και αναζωογόνηση!

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρώτης συνάντησης Διαλογισμού. Εαν θέλετε να είστε στην ομάδα του Διαλογισμού, επικοινωνήστε μαζί μου!

Ακολουθεί το πρόγραμμα μαθημάτων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2017

Θα χαρώ να συναντηθούμε και να μοιραστούμε όλες αυτές τις σημαντικές τεχνικές, που μάς προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας- στο Σώμα, το Νου και το Πνεύμα!

Ναμαστε,

Καλλιόπη

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s