Ομάδα Διαλογισμού

meditation classΚαλωσορίζουμε τον Οκτώβρη προσθέτοντας στο πρόγραμμά μας το μάθημα του Διαλογισμού! Τις Τετάρτες 11/10 & 25/10 στις 20.00-21.15, θα γίνουν οι συναντήσεις της ομάδας Διαλογισμού! Εντάσσοντας τον Διαλογισμό στην καθημερινότητά σας, θα έχετε ένα σημαντικό εργαλείο αυτογνωσίας και εξέλιξης!

Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που μας μυεί στις αλλαγές της φύσης.. Η φύση τώρα μεταβάλλεται, αλλάζει τα χρώματά της, απογυμνώνεται και μετουσιώνεται.. Περνάμε από μία εποχή θερμή&θαλασσινή, σε μία νέα εποχή πιο κρύα&αέρινη!

Η φύση μάς διδάσκει την δυνατότητα της αλλαγής και του μετασχηματισμού! Ακολουθώντας την ενέργεια της εποχής, ας επιτρέψουμε να μπει στην ζωή μας ο αέρας της αλλαγής! Ας αντικαταστήσουμε κάθε τι αρνητικό με κάτι θετικό και ας μετουσιώσουμε όλες τις δύσκολες σκέψεις&συναισθήματα σε μαθήματα που μάς διδάσκουν την αγάπη!

Οι συναντήσεις διαλογισμού αυτό τον μήνα θα επικεντρωθούν στην μετουσίωση και την μετάβαση από καθετί αρνητικό στο αντίστοιχο θετικό του! Σας περιμένουμε να ενταχθείτε στην Ομάδα Διαλογισμού!

Με αγάπη,

Καλλιόπη

*Πληροφορίες&Συμμετοχή: kalliopalli@yahoo.gr , 698 18 42 453

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s