Ενδοσκόπηση

Καλό Δεκέμβρη! Βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του χρόνου και ετοιμαζόμαστε να κλείσουμε έναν μεγάλο κύκλο καθημερινών μαθημάτων, εμπειριών, γεγονότων και καταστάσεων! Ολοκληρώνοντας αυτό τον κύκλο χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε σε ποιο σημείο της εξέλιξής μας βρισκόμαστε και προς τα πού θέλουμε να κατευθυνθούμε!

Asteras yoga photos 068.JPG

Ας αφιερώσουμε αυτό τον μήνα στο να κάνουμε μία βαθιά, εσωτερική Ενδοσκόπηση προκειμένου να αποκτήσουμε επίγνωση σε ποιο σταθμό του ταξιδιού μας έχουμε φτάσει και ποια είναι η πορεία που θέλουμε να ακολουθήσουμε στην συνέχεια!

Η Ενδοσκόπηση είναι μία απαραίτητη διαδικασία για να συνειδητοποιήσουμε σε ποιο στάδιο της ζωής μας βρισκόμαστε, πώς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, τι θέλουμε να αφήσουμε και με τι θέλουμε να συνεχίσουμε…
Η Ενδοσκόπηση είναι ένα ταξίδι εσωτερικής ανακάλυψης! Φέρνουμε την προσοχή προς τα μέσα για να συνειδητοποιήσουμε όλα αυτά που έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα. Αποκτούμε επίγνωση του πού βρισκόμαστε την παρούσα στιγμή και έτσι μπορούμε να σχεδιάσουμε την συνέχειά μας, το μέλλον μας!

IMG_5138.jpg

Στα καθημερινά μαθήματα Γιόγκα αυτού του μήνα, στον προσωπικό μου χώρο στο Παγκράτι, αλλά και στο μάθημα Διαλογισμού στις 13/12 θα κάνουμε μία μεγάλη στροφή προς τον Εαυτό για να συνειδητοποιήσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει, όλα όσα έχουμε μάθει, όλα όσα θέλουμε να συνεχίσουμε και όλα όσα θέλουμε να αφήσουμε!

Σας περιμένω!

*** Πρόγραμμα Μαθημάτων Δεκέμβρη***

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s