Επανεκκίνηση!

Restart!.jpgΕύχομαι η εορταστική περίοδος να ήταν για εσάς μία ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένους ανθρώπους, να γιορτάσετε, να χαρείτε, να συνδεθείτε με την φύση, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

Μετά από μία μικρή παύση για ξεκούραση, ας επιστρέψουμε με φρέσκια, ανανεωμένη διάθεση να κάνουμε επανεκκίνηση σε ό,τι εξελίσσει και εξυψώνει το σώμα και το νου! Ας ξεκινήσουμε γεμάτοι όρεξη να κάνουμε τις δραστηριότητες που μάς χαρίζουν φυσική και πνευματική ευεξία! Ας κινήσουμε πάλι το σώμα και ας κατευθύνουμε το νου σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα μέσα από την πρακτική μας στην γιόγκα και τον διαλογισμό!

Ξεκινάμε! Επανεκκίνηση για φυσική και πνευματική ευεξία!

Ακολουθήστε με στις τάξεις γιόγκα και διαλογισμού* στον προσωπικό μου χώρο στο Παγκράτι και θέστε πάλι σε κίνηση το σώμα και το νου, δημιουργώντας μεγαλύτερα επίπεδα ευεξίας, ομορφιάς και χαράς!

*Τα μαθήματα γιόγκα γίνονται σε μικρά γκρουπ κάθε Τρίτη&Πέμπτη στις 20.00, Τετάρτη&Πέμπτη στις 18.00 και Παρασκευή στις 10.00, ενώ το μάθημα του διαλογισμού είναι κάθε δύο Τετάρτες στις 20.15 και σύντομα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία για τον πρώτο διαλογισμό του νέου έτους!

Σας περιμένω,
Καλλιόπη

Πρόγραμμα Ιανουαρίου

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s