ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ


Βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του χρόνου και ολοκληρώνουμε ένα μεγάλο κύκλο εμπειριών, γεγονότων και καταστάσεων που έχουν “σημαδέψει” για τον καθένα χωριστά το 2018!

Για να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο, χρειάζεται πρώτα να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει μέχρι εδώ, τι έχουμε μάθει, τι έχουμε κερδίσει και με τι προχωράμε!


Χρειάζεται να κάνουμε μία συνειδητή ανασκόπηση της χρονιάς για να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε κάθετι καλό που λάβαμε, αλλά και κάθε δυσκολία μέσα από την οποία μάθαμε κάτι σημαντικό για την εξέλιξή μας!

Στην επόμενη συνάντηση διαλογισμού, που θα γίνει την Τετάρτη 12/12/18 στις 20.00 στο Παγκράτι, θα κάνουμε μία εσωτερική ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε! Θα τροφοδοτήσουμε, έτσι, την καρδιά με ευγνωμοσύνη για όλα όσα λάβαμε αυτή την χρονιά, αλλά και για όλα όσα μάθαμε!

Η ευγνωμοσύνη είναι μία όψη της αγάπης! Είναι μία στάση ζωής και μια προσέγγιση των καταστάσεων μέσα από την δόνηση της αγάπης! Καλλιεργώντας την ευγνωμοσύνη, αποκτούμε μία θετική οπτική μέσα από την οποία αναγνωρίζουμε τι πραγματικά έχει σημασία στην ζωή!

Σας περιμένω στον «Διαλογισμό Ευγνωμοσύνης»!

Με αγάπη,

Καλλιόπη

*Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου: https://kallioyoga.com/contact-2/

*Δείτε σχετικά άρθρα:

https://kallioyoga.com/2018/12/01/η-αγάπη-μετράει/ 

https://kallioyoga.com/2017/12/18/εσωτερικά-δώρα-αγάπης/