Εσωτερικά Δώρα Αγάπης

Είμαστε μόλις μία ανάσα πριν τις γιορτές! Για τους περισσότερους, οι γιορτές συνδυάζονται με την ανάγκη προσφοράς δώρων στους αγαπημένους τους, μπαίνοντας έτσι σε μία κατάσταση υπερβολικού κατανωλιτισμού και άγχους! Υπάρχει ένα στερεότυπο μοτίβο για τις γιορτές και ένας καθιερωμένος τρόπος σκέψης που συχνά αντικρούεται με την αυθόρμητη και ελεύθερη επιλογή του ατόμου, αποστραγγίζοντας έτσι την ενέργειά του!

DSC_0113 (1).jpgΣε αυτές τις γιορτές ας δώσουμε στον εαυτό μας την ελευθερία να κινηθεί αυθόρμητα, έξω από τα πρότυπα του αγχώδη καταναλωτισμού! Ας βρούμε το νόημα των γιορτών εστιάζοντας σε όλες εκείνες τις εσωτερικές ποιότητες των Χριστουγέννων, όπως είναι η γέννηση της Ελπίδας, του Φωτός και της Αγάπης! Ας αναγνωρίσουμε αυτές τις Θεϊκές Ποιότητες μέσα μας γιορτάζοντας έτσι την γέννηση της Αγάπης στην ζωή μας.. Κας ας μεγαλώσουμε το πεδίο της Αγάπης μέσα από την πηγαία Προσφορά προς τον εαυτό μας και τους άλλους!

Ας προσφέρουμε αγάπη και καλοσύνη πρώτα από όλα στον ίδιο μας τον εαυτό, απελευθερώνοντας την σκληρή αυτοκριτική και αναγνωρίζοντας με απόλυτη κατανόηση την εσωτερική και εξωτερική κατάστασή μας. Ας δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει, να θεραπευτεί πλήρως και σε όλα τα επίπεδα! Ας γιορτάσουμε ακολουθώντας όσα μάς λέει η καρδιά μας να κάνουμε! Ας ακολουθήσουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη την εσωτερική μας φωνή και καθοδήγηση! Ας έρθουμε σε αληθινή επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάμε μιλώντας ειλικρινά από καρδιάς!

Ας εκφράσουμε πηγαία και αυθόρμητα την αγάπη μας στους άλλους προσφέροντας πολύτιμα Εσωτερικά Δώρα.. Φέτος ας χαρίσουμε το Δώρο της Ευγνωμοσύνης σε όσους μάς περιβάλλουν με καλοσύνη.. Ας προσφέρουμε το Δώρο της Κατανόησης σε όσους χρειάζονται υποστήριξη.. Το Δώρο της Συγχώρεσης σε όσους μάς έχουν δυσκολέψει.. Το Δώρο της Αποδοχής σε όσους είναι διαφορετικοί από εμάς.. Το Δώρο της Χαράς σε όσους κάνουν την καρδιά μας να γελάει.. Το Δώρο της Επαφής σε όσους έχουμε αφήσει σε απόσταση.. Το Δώρο της Επικοινωνίας σε όσους θέλουμε να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις.. Το Δώρο του Αγγίγματος σε όσους θέλουμε να μεταδόσουμε ζωτική ενέργεια και αγάπη! Ας χαρίσουμε ένα Εσωτερικό Δώρο από τα βάθη της καρδιάς μας σε κάθε άνθρωπο και πλάσμα που συναντάμε!

Υπάρχουν άπειρα και απεριόριστα Εσωτερικά Δώρα, μέσα από τα οποία μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε Αγάπη, Φως και Ελπίδα στην κόσμο μας! Εύχομαι αυτές οι Γιορτές να είναι μία ευκαιρία να αναγνωρίσετε μέσα σας τον Πλούτο και το Μεγαλείο της Καρδιάς πρσφέροντας πηγαία και αυθόρμητα τα ανεξάντλητα Εσωτερικά σας Δώρα και Χαρίσματα!

Καλές γιορτές με Αγάπη και Φως στην ζωή σας!

Με αγάπη,
Καλλιόπη

** «Δούναι και Λαβείν»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εσωτερικά Δώρα Αγάπης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s