Η θεραπευτική δύναμη της φύσης

Το σώμα μας είναι φτιαχμένο από την φύση! Η φύση είναι πηγή ενέργειας και δύναμης για το σώμα και την ψυχοσύνθεσή μας!

Το σώμα μας είναι μέρος της φύσης και για να υπάρχει αρμονική λειτουργία είναι απαραίτητη η σύνδεσή μας με την ενέργειά της!

Πόσο συνδεδεμένοι είμαστε αλήθεια με την ίδια μας την φύση;

Πόσο εναρμονισμένοι είμαστε με τους ρυθμούς της φύσης;

Παρατηρούμε τους κύκλους της φύσης μέσα στην καθημερινότητά μας; Την κίνηση του ήλιου και του φεγγαριού; Το φως της μέρας και τα αστέρια του νυχτερινού ουρανού; Τις αλλαγές του καιρού και των εποχών;

Στην σημερινή κοινωνία υπάρχει μεγάλη αποκοπή από τον φυσικό τρόπο ζωής.. Τρέχουμε να προλάβουμε τις δουλειές, τις υποχρεώσεις, τα πρέπει και όλα όσα πιστεύουμε ότι χρειάζεται να κάνουμε για να βρούμε την ευτυχία.. Ζούμε μέσα στους τέσσερις τοίχους χαμένοι μέσα στις άπειρες σκέψεις του νου και ξεχνάμε την επαφή με την απλότητα και την ομορφιά της φύσης!

Η απλότητα και η ομορφιά της φύσης.. αυτό είναι ευτυχία! Αρκεί να μπορούμε να καθησυχάσουμε την φασαρία του νου για να ακούσουμε, να δούμε και να νιώσουμε την ευτυχία στην φύση μέσα μας και γύρω μας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μία ευκαιρία για να επανασυνδεθούμε με την φύση! Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας για να επιστρέψουμε στην φύση και να συνδεθούμε με την θεραπευτική της ενέργεια!

Περπατήστε με γυμνά πέλματα στην ακρογιαλιά.. Απορροφήστε την ζωτική ενέργεια του ήλιου.. Αφήστε το βλέμμα σας να γίνει ένα με το μπλε του ουρανού ή με τα αστέρια που φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό.. Αναπνεύστε την θαλασσινή αύρα.. Θρέψτε το σώμα σας με φυσικές τροφές που σας γεμίζουν ζωντάνια.. Απολαύστε τα φρούτα του καλοκαιριού.. Γεμίστε όλες σας τις αισθήσεις με τα χρώματα, τα αρώματα, τις γεύσεις του καλοκαιριού!

Η φύση δεν βρίσκεται μόνο γύρω μας αλλά και μέσα μας! Το ίδιο μας το σώμα είναι κομμάτι της φύσης! Επιστροφή στην φύση σημαίνει όχι μόνο επιστροφή στα βουνά και τις ακρογιαλιές, αλλά επιστροφή στον ίδιο μας τον εαυτό!

Φέρτε την προσοχή του νου μέσα στο σώμα! Παρατηρήστε πώς νιώθει το σώμα όσο τρέχετε, τρώτε, μιλάτε, ακούτε, χαλαρώνετε..όσο ζείτε! Απολαύστε ένα βαθύ μασάζ ή Ρέικι.. Δώστε στο σώμα σας άγγιγμα αγάπης και φροντίδας ή μια μεγάλη αγκαλιά! Κινείστε το σώμα με επίγνωση.. Κολυμπήστε, περπατήστε, κάντε γιόγκα ή ό,τι άλλο φέρνει την προσοχή στο σώμα μέσα από την κίνηση! Διαλογιστείτε ώστε να ησυχάσει η φασαρία του νου και να μπορέσετε να ακούσετε το σώμα! Ελάτε σε επαφή με το ίδιο σας το σώμα.. Νιώστε το, ακούστε το, φροντίστε το!

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Επιλέξτε την επανασύνδεση με την μητέρα Γη! Η σύνδεση με την γη είναι απαραίτητο συστατικό για την σωματική και ψυχική υγεία!

Το Σώμα μας διαθέτει ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που θεραπεύεται και δυναμώνει όταν συντονίζεται με το ενεργειακό πεδίο της Γης! Μέσα από την Γη απορροφάμε μία φυσική και ήπια ηλεκτρική ενέργεια που πυροδοτεί το σώμα μας με ζωή!

Για να διατηρήσουμε την ισορροπία μας ως φυσικές οντότητες, ως παιδιά της Γης, είναι απαραίτητο πάντα να λειτουργούμε συνδεδεμένοι με την Γη και το Γήινο Σώμα μας και να επιτρέπουμε στην Γήινη ενέργεια να εισχωρεί στο ενεργειακό μας πεδίο!

Συλλογιστείτε για εσάς:

  • Συνδέεστε συνειδητά με την Γη;
  • Έρχεστε σε επαφή με την φύση;
  • Πώς μπορείτε να συνδεθείτε καλύτερα με την φύση;

Εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρινές διακοπές για να επανασυνδεθείτε με τους ρυθμούς της φύσης!

Απολαύστε την επαφή με τα στοιχεία της φύσης.. την ζεστή γη, το καθαριστικό νερό, τον εξαγνιστικό ήλιο, το ανανεωτικό αεράκι και τον αιθέρα που δίνει υπόσταση σε όλα αυτά!

Εύχομαι να ανακαλύψετε την ευτυχία μέσα στην απλότητα και την πληρότητα της φύσης! Στην φύση όλα είναι τόσο απλά αλλά και τόσο πλήρη!

Ναμαστε,

Υποκλίνομαι στην φύση μέσα σας!

*Αν σας ενέπνευσε το άρθρο αυτό μπορείτε να το μοιραστείτε πατώντας «Share this» στις επιλογές που δίνονται παρακάτω! 

**Αν θέλετε να λαμβάνετε όλο το νέο υλικό που ανεβαίνει στο Kallioyoga τότε γράψτε το email σας στο κάτω μοβ μέρος της ιστοσελίδας και πατήστε εκεί κλικ για να ακολουθήσετε το newsletter!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s