Σεμινάρια Ρέικι Ιουλίου

Ρέικι
Άγγιγμα γεμάτο Φως!

Το Ρέικι είναι μία ενεργειακή θεραπευτική τέχνη που έγκειται στην έμφυτη ικανότητά μας να μεταδίδουμε ζωτική ενέργεια μέσα από τα χέρια!

Το Ρέικι είναι απλό αλλά πολύ ουσιαστικό! Μέσα από το Ρέικι μαθαίνουμε πώς να ενισχύουμε την ζωτική ενέργεια σε πάσχουσες περιοχές του σώματος ή της ψυχικής μας υπόστασης, ώστε να επανέλθει η έμφυτη αρμονία και ισορροπία!

Η επίδραση του Ρέικι είναι απαλή και γλυκιά, αλλά ταυτόχρονα βαθιά και μεταμορφωτική! Η ροή του Ρέικι μοιάζει με το νερό που ρέει στο ρυάκι αργά και σταθερά και σταδιακά περνάει και γλύφει τον άγριο βράχο μέχρι να εξομαλύνει τις εντάσεις και να γλυκάνει το σχήμα του!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΙΚΙ

Τα σεμινάρια του Ρέικι είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο μπορείτε να μυηθείτε στο Ρέικι και να λάβετε αυτό το πολύτιμο εργαλείο- για θεραπεία και χαλάρωση- στα χέρια σας!

  • Κάθε σεμινάριο δίνεται είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σε μικρό γκρουπ και διοργανώνεται κατόπιν συννενόησης με τους ενδιαφερόμενους ασκούμενους Ρέικι!
  • Ο καθένας είναι ικανός να μάθει και να εξασκήσει το Ρέικι στον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του που το επιθυμούν, αρκεί να υπάρχει θέληση και αγάπη γι΄ αυτό!
  • Μπορείτε να μυηθείτε κατευθείαν στο Ρέικι παρακολουθώντας το σεμινάριο 1ου βαθμού ή μπορείτε να κάνετε πρώτα μία ή μερικές θεραπείες Ρέικι, ώστε να αναγνωρίσετε τι είναι το Ρέικι και πώς αισθάνεστε με αυτό, και έπειτα να μυηθείτε σε αυτό προσφέροντας στον εαυτό σας το δώρο της βαθιάς χαλάρωσης και θεραπείας!

Μέσα στον Ιούλη θα δοθούν βαθμοί Ρέικι σε ημερομηνίες που θα συμφωνήσουμε με τους ενδιαφερόμενους μαθητές Ρέικι! Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια Ρέικι στον ακόλουθο σύνδεσμο και επικοινωνήστε μαζί μου για διευκρινίσεις και δήλωση συμμετοχής!

https://kallioyoga.com/about-reiki/σεμιναρια-ρεικι/

Το Ρέικι είναι χέρια γεμάτα φως!

Καρδιά γεμάτη φως!

Νους γεμάτος φως!

Πνεύμα γεμάτο φως!

Όλα τα επίπεδα του Είναι μας, μέσα από το Ρέικι, γεμίζουν με φως!

Εύχομαι να σας συναντήσω στο μονοπάτι του Ρέικι αν αυτό είναι για το Ανώτερο Καλό!

Να είστε καλά γεμάτοι φως!

Καλλιόπη*

*Master Teacher Usui Reiki

Διαβάστε περισσότερα για το Ρέικι:

https://kallioyoga.com/about-reiki/

https://kallioyoga.com/about-reiki/οι-αρχές-του-ρέικι/

https://kallioyoga.com/about-reiki/ρέικι-αφθονίας/

https://kallioyoga.com/2017/10/05/ολιστική-θεραπεία-ρέικι/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s