Έναρξη μαθημάτων διαλογισμού

Ξεκινούν οι συναντήσεις διαλογισμού την Τετάρτη 30/10/19 !

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσουμε μαζί ένα ταξίδι εξερεύνησης του εσωτερικού εαυτού μέσα από μία σειρά διαλογισμών αφιερωμένων στα 7 βασικά τσάκρας!

Τα τσάκρας είναι τα ενεργειακά κέντρα μέσα από τα οποία απορροφάμε και εκπέμπουμε ενέργεια στο περιβάλλον μας! Αποκτώντας επίγνωση σε αυτά τα ενεργειακά κέντρα μπορούμε να διαχειριζόμαστε επιδέξια τις ενέργειες που προσλαμβάνουμε και απελευθερώνουμε, δημιουργώντας μία ευσυνείδητη στάση προς τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας, το περιβάλλον γύρω μας!

Μέσα από αυτή την ενότητα 7 μαθημάτων διαλογισμού:

  • Θα μιλήσουμε για το ποια είναι τα 7 τσάκρας, πού βρίσκονται, πώς επηρεάζουν την ζωή μας, σε ποιον τομέα αντιστοιχεί το καθένα, πότε λειτουργούν ισορροπημένα και πότε όχι και άλλες πολλές γνωστικές πληροφορίες πάνω στον ενεργειακό χάρτη του σώματός μας
  • Θα εξερευνήσουμε ενεργειακές τεχνικές που βοηθούν στο να αντιληφθούμε την ενέργεια και να ξεκλειδώσουμε τις «μπλοκαρισμένες» περιοχές
  • Θα εξασκηθούμε σε τεχνικές διαλογισμού που φέρνουν την επίγνωση σε κάθε ένα από τα 7 τσάκρας, προκειμένου να εξισορροπηθεί η ενέργεια σε αυτά
  • Θα ζωγραφίσουμε το σύμβολο του κάθε τσάκρα, θα τραγουδίσουμε τους ήχους και τα μάντρα που τα εξισορροπούν και θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να ξεκλειδωθεί και να εξελιχθεί!

Ξεκινάμε την Τετάρτη 30/10 στις 20.00-21.30 και συνεχίζουμε κάθε Τετάρτη μέχρι να συμπληρωθεί η ενότητα των 7 μαθημάτων!

Σας περιμένω σε αυτό το όμορφο ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού μέσα από τον ενεργειακό χάρτη των τσάκρας!

Αν θέλετε να γνωρίσετε βαθύτερα τον εαυτό σας και τα ενεργειακά σας μοτίβα, τότε αυτή η σειρά μαθημάτων θα είναι μία καλή αρχή!

Θα χαρώ να σας δω στην ομάδα του διαλογισμού!

Με αγάπη,

Καλλιόπη

*Πληροφορίες: 698 18 42 453  | kalliopalli@yahoo.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s