Γιόγκα για το χειμερινό ηλιοστάσιο

✨Το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι ενας χρονικός σταθμός όπου βρισκόμαστε στο πιο βαθύ σκοτάδι του χειμώνα μέσα από το οποίο όμως το φως αρχίζει πάλι να αναγεννάται!
✨Γιορτάζουμε την γέννηση του Φωτός μέσα στο πιο βαθύ σκοτάδι.. Την γέννηση της ελπίδας κα της αγάπης μέσα στις δυσκολίες και τις προκλήσεις!


Σε αυτή την θεματική τάξη γιόγκα θα εξερευνήσουμε το εσωτερικό φως, την δύναμη και το κουράγιο που χρειαζόμαστε, ενώ βρισκόμαστε στα σκοτεινά σημεία του εαυτού μας, για να αναδυθούμε ξανά προς το φως και την ελπίδα!
Όπως η φύση «βουτάει» στο σκοτάδι και σταδιακά επανέρχεται προς το φως, έτσι και μέσα μας έχουμε αυτή την ικανότητα.. Να «βουτάμε» στα σκοτεινά-άγνωστα σημεία του εαυτού μας και να ξανανεβαίνουμε προς την επιφάνεια και το φως με περισσότερη γνώση και σοφία!


Σας περιμένω να κινηθούμε και να διαλογιστούμε πάνω στην ενέργεια του χειμερινού ηλιοστασίου!

🌟Σάββατο 21/12 στις 10.00-11.15
📌Σπύρου Μερκούρη 10, Παγκράτι

💌Με κράτηση θέσης!

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!


Namaste, Καλλιόπη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s