Νέα βίντεο «Γιόγκα στην Φύση» – Σύνδεση με την Γη

Νέα σειρά βιντεοσκοπημένων μαθημάτων «Γιόγκα στην Φύση»

🌿Αν θέλετε να συνδεθείτε με την δύναμη της φύσης μέσα σας ανακτώντας την εσωτερική ισορροπία και ηρεμία, τότε αυτή η σειρά μαθημάτων είναι για εσάς!

🌿Η νέα σειρά μαθημάτων «Γιόγκα στην Φύση» έχει δημιουργηθεί με πρόθεση να συνδεθούμε τα στοιχεία και τις ποιότητες της φύσης, ώστε να επαναφέρουμε τον οργανισμό μας στην πρωταρχική του ισορροπία!

🌾Κάθετι στην Φύση, όπως και το σώμα μας που είναι μέρος της Φύσης, σχηματίζεται από 4 στοιχεία: την γη, το νερό, την φωτιά και τον αέρα! Τα πάντα στην φύση σχηματίζονται και υπάρχουν χάρις σε αυτά τα 4 στοιχεία! Το σώμα μας είναι επίσης δημιούργημα αυτών των 4 στοιχείων και για να έχουμε υγεία χρειάζεται να τα ισορροπήσουμε μέσα μας!

🌾Ξεκινάμε με μία πρακτική σύνδεσης με το στοιχείο της Γης, προκειμένου να λάβουμε τις ποιότητες που δίνει η γη στο σώμα μας, όπως η σταθερότητα, η στέρεα βάση, οι βαθιές ρίζες και η ασφάλεια!

🌾Το στοιχείο της γης υπάρχει γύρω μας στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και μέσα μας όπου εκδηλώνεται από κάθετι στέρεο και δομημένο, όπως ο σκελετός του σώματος και κάθε τι σταθερό στην σωματική μας διάπλαση!

Εύχομαι να απολαύσετε την σύνδεσή σας με την γη και να λάβετε απ΄αυτήν μία σταθερή στήριξη τόσο σωματικά όσο και εσωτερικά!!

🙏

Καλή πρακτική!!!

«Γιόγκα στην Φύση» για μία ισορροπημένη ζωή!

🔴Κάντε Εγγραφή στο κανάλι του Kallioyoga στο Youtube πατώντας εδώ: https://bit.ly/2Sp5mrh

🔴Αν θέλετε να συμμετέχετε στα διαδικτυακά ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού που διοργανώνω, δείτε εδώ τις πληροφορίες https://bit.ly/2Xu3nVl και ελάτε σε επαφή μαζί μου για να μπείτε στην ομάδα μας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s