Ανοιχτό εισαγωγικό μάθημα ρέικι

Η θεραπευτική δύναμη των χεριών 🙌✨
Εισαγωγικό Μάθημα Ρέικι με ελεύθερη πρόσβαση για όλους

Την Κυριακή 13/11 θα ανταμώσουμε για ένα δωρεάν εισαγωγικό μάθημα ρέικι, μέσα από το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αναγνωρίσεις την θεραπευτική δύναμη των χεριών σου και θα λάβεις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να μεταφέρεις θεραπεία και ανακούφιση όπου το χρειάζεσαι!

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί με πρόθεση να έρθεις σε μια πρώτη αναγνωριστική επαφή με την πολύτιμη ενέργεια των χεριών σου και την ροή του Ρέικι!

Στην συνέχεια, την Κυριακή 20/11 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο του Ρέικι 1ου βαθμού στην σχολή του KallioYoga στο Αλιβέρι Ευβοίας (αλλά και στην Αθήνα, ρωτήστε μας για την ημερομηνία), οπότε το εισαγωγικό μάθημα είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να έχει μία αίσθηση από το ρέικι πριν λάβει το σεμινάριο ή για όποιον θέλει απλά να λάβει κάποιες ιδέες για το πώς μπορεί να χαλαρώνει μέσα από το άγγιγμα των χεριών!

Υπάρχει η δυνατότητα για παρακολούθηση δια ζώσης στην σχολή του KallioYoga στο Αλιβέρι Ευβοίας αλλά και online!

Η Καλλιόπη Πάλλη είναι δασκάλα ρέικι, γιόγκα και διαλογισμού. Στα 12χρόνια εμπειρίας της, βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν σε αληθινή επαφή με το σώμα και τον ψυχισμό τους με πρόθεση μία καλή ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα! Η διδασκαλία της είναι άμεση και εστιάζει στην ανακάλυψη του εαυτού έχοντας ως εργαλεία την γιόγκα και τον διαλογισμό!
Έχει ιδρύσει την σχολή αυτογνωσίας KallioYoga με βάση το Αλιβέρι Ευβοίας και εμβέλεια σε όλο τον κόσμο μέσα από την online προσφορά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s