Ενεργοποιώντας την θετικότητα για το 2023

Μέσα από ένα ειδικό μάθημα γιόγκα με 23 χαιρετισμούς στον ήλιο☀️θα καλωσορίσουμε το 2023, ενεργοποιώντας την θετικότητα μέσα μας και γύρω μας!

Την ενεργοποίηση των χαιρετισμών θα ακολουθήσει ένας μικρός διαλογισμός🧘🏼‍♀️όπου θα θέσουμε νοερά τους νέους στόχους και μια βαθιά χαλάρωση για να αφομοιωθεί όλη αυτή η υπέροχη και δυνατή ενέργεια!🙏

Το ειδικό μάθημα αυτό είναι αφιερωμένο στην ενεργοποίηση της θετικότητας για το 2023!✨

Το μάθημα με τους 23 χαιρετισμούς για το 2023 θα γίνει την Δευτέρα 23/1/23 στις 19.00-20.15 και μπορείς να το ακολουθήσεις είτε δια ζώσης στην σχολή μας στο Αλιβέρι Ευβοίας είτε διαδικτυακά από τον χώρο σου μέσα από το Zoom!

* Η συμμετοχή στο μάθημα μπορεί να γίνει είτε με την αγορά του μαθήματος μεμονωμένα είτε μέσα από το μηνιαίο πακέτο μαθημάτων!*

Σε περιμένουμε να ενεργοποιήσουμε την θετικότητα μέσα από ενέργειά μας για το νέο έτος!!😊 

Η Καλλιόπη Πάλλη είναι δασκάλα ρέικι, γιόγκα και διαλογισμού. Στα 12χρόνια εμπειρίας της, βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν σε αληθινή επαφή με το σώμα και τον ψυχισμό τους με πρόθεση μία καλή ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα! Η διδασκαλία της είναι άμεση και εστιάζει στην ανακάλυψη του εαυτού έχοντας ως εργαλεία την γιόγκα και τον διαλογισμό!
Έχει ιδρύσει την σχολή αυτογνωσίας KallioYoga με βάση το Αλιβέρι Ευβοίας και εμβέλεια σε όλο τον κόσμο μέσα από την online προσφορά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s