Διαλογισμός Ενεργοποίησης Στόχων για το 2023

Ξεκινώντας την νέα χρονιά, βαδίζουμε σε έναν νέο κύκλο εμπειριών και καθημερινών βιωμάτων!

Όπως όταν ξεκινάμε ένα ταξίδι, είναι πολύτιμο να ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε για να φτάσουμε όμορφα στον τελικό μας προορισμό.. έτσι και στην διαδρομή μας μέσα στον χρόνο είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τους στόχους που έχουμε θέτοντας τον προορισμό μας!

Το να αναγνωρίσουμε τις επιθυμίες και τα όνειρά μας και να θέσουμε κάποιες προθέσεις και στόχους για την νέα χρονιά, είναι σαν να ανοίγουμε συνειδητά έναν δρόμο προς τον προορισμό της ψυχής μας!

Την Τετάρτη 25/1 λοιπόν θα σχηματίσουμε έναν κύκλο αυτογνωσίας και διαλογισμού μέσα στον οποίο θα αναγνωρίσουμε τις προθέσεις μας για την νέα χρονιά, θα συνειδητοποιήσουμε και θα θέσουμε τους στόχους μας και θα ενεργοποιήσουμε την ροή ενέργειας προς αυτούς μέσα από έναν φωτεινό διαλογισμό!

Το μάθημα θα γίνει την Τετάρτη 25/1 στις 19.45-21.00, τόσο δια ζώσης στην σχολή μας στο Αλιβέρι όσο και διαδικτυακά μέσα από το Zoom, και στην συνέχεια όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει στην κοπή της βασιλόπιτας που θα έχει μαζί και ένα όμορφο δώρο για όλους αλλά και για όποιον βρει το φλουρί!!

Ανυπομονώ να ανταμώσουμε στον όμορφο κύκλο μας και να μοιραστούμε μαζί ζεστές στιγμές γεμάτες αγάπη και όνειρα!

Η Καλλιόπη Πάλλη είναι δασκάλα ρέικι, γιόγκα και διαλογισμού. Στα 12χρόνια εμπειρίας της, βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν σε αληθινή επαφή με το σώμα και τον ψυχισμό τους με πρόθεση μία καλή ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα! Η διδασκαλία της είναι άμεση και εστιάζει στην ανακάλυψη του εαυτού έχοντας ως εργαλεία την γιόγκα και τον διαλογισμό!
Έχει ιδρύσει την σχολή αυτογνωσίας KallioYoga με βάση το Αλιβέρι Ευβοίας και εμβέλεια σε όλο τον κόσμο μέσα από την online προσφορά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s