Αυτοθεραπεία Ρέικι | Νέο βίντεο

Αυτοθεραπεία Ρέικι 🙌 Άγγιγμα στο σώμα για βαθιά χαλάρωση

Το Ρέικι βασίζεται στην έμφυτη ικανότητα που έχουμε όλοι να μεταδίδουμε ζωτική ενέργεια και ανακούφιση μέσα από το άγγιγμα των χεριών μας!🙏

Μέσα από την μύηση που γίνεται στα σεμινάρια του Ρέικι αφυπνίζεται και ενισχύεται η έμφυτη ικανότητα του θεραπευτικού αγγίγματος!

🔴Αυτό το βίντεο απευθύνεται σε όποιον έχει λάβει τις μυήσεις του Ρέικι και θέλει μία καθοδήγηση για τις θέσεις χεριών στο σώμα, αλλά μπορεί να ωφελήσει ακόμα και κάποιον που δεν έχει ακόμα μυηθεί στο Ρέικι!

✨Το άγγιμα είναι θεραπευτικό όπως και να έχει!✨

🗓Δες τα ερχόμενα σεμινάρια Ρέικι εδώ https://bit.ly/3Fh7sS2 και αν θες να μυηθείς επικοινώνησε μαζί μου στο kalliopalli@yahoo.gr

Εύχομαι να σε βοηθήσει η αυτοθεραπεία να γαληνέψεις βαθιά!🥰🙏

Δοκίμασε να την επαναλάβεις τακτικά παρατηρώντας την εξέλιξή σου!🔝

Η Καλλιόπη Πάλλη είναι δασκάλα γιόγκα, ρέικι και διαλογισμού. Στα 12χρόνια εμπειρίας της, βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν σε αληθινή επαφή με το σώμα και τον ψυχισμό τους με πρόθεση μία καλή ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα! Η διδασκαλία της είναι άμεση και εστιάζει στην ανακάλυψη του εαυτού έχοντας ως εργαλεία την γιόγκα και τον διαλογισμό!
Έχει ιδρύσει την σχολή αυτογνωσίας KallioYoga με βάση το Αλιβέρι Ευβοίας και εμβέλεια σε όλο τον κόσμο μέσα από την online προσφορά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s