Σεμινάριο Αφθονίας

Η αφθονία είναι η αληθινή σου φύση!

Η φύση της ύπαρξης ολόκληρης είναι η αφθονία!

Μπορεί όμως να έχεις χτίσει τέτοια μπλοκαρίσματα στις πεποιθήσεις του νου σου, που η αφθονία να φαντάζει κάτι μακρινό και έξω από εσένα.. ίσως σαν ένα άπιαστο όνειρο!

Ετοιμάζω ένα σεμινάριο αφθονίας που είναι για εσένα που θέλεις:

✔️Να απελευθερώσεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις από τον νου σου γύρω από την αφθονία

✔️Να καθαρίσεις τον νου και να στραφείς προς την θετικότητα

✔️Να συνδεθείς με την ενέργεια της αφθονίας

✔️Να εκδηλώσεις την αφθονία στην ζωή σου σε όλα τα επίπεδα (υλικό, ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό)

✔️Να ζεις συντονισμένος/η με την αφθονία και την ευημερία

Αν βρήκες τον εαυτό σου έτοιμο να λάβει όλες αυτές τις θετικές αλλαγές, τότε σε περιμένω στο σεμινάριο αφθονίας που έχουν λάβει εκατοντάδες άνθρωποι με απίστευτη θετική ώθηση από το σεμινάριο στην ζωή τους!

Διάβασε παρακάτω λίγα λόγια για το περιεχόμενο του σεμιναρίου και για περισσότερες πληροφορίες θα χαρώ να μιλήσουμε προσωπικά!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΕΙΚΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ & ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Το σεμινάριο «Ρέικι Αφθονίας & Θετικής Σκέψης» είναι ένα  νεότερο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Ρέικι που εστιάζει στην ροή της ζωτικής ενέργειας στο πολυδιάστατο θέμα της Αφθονίας! Προσφέρει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην απεριόριστη αφθονία της ζωής και είναι ένα αποφασιστικό βήμα για συνεχή σύνδεση με την πηγή της Αφθονίας!

  • Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμούς, σύμβολα και τεχνικές για το καθαρισμό του νου από αρνητικά μοτίβα και μπλοκαρίσματα που διακόπτουν την ροή της Αφθονίας, καθώς και ενδυνάμωση της σύνδεσης με την Πηγή της Αφθονίας.

  • Ο μαθητής μυείται στο Ρέικι Αφθονίας μέσα από δύο ενεργειακούς συντονισμούς: έναν συντονισμό για τον καθαρισμό του υποσυνείδητου νου και έναν συντονισμό που τον ανεβάζει σε νέα συχνότητα αφθονίας.

  • Δίνονται και διδάσκονται τρία σύμβολα: -ένα σύμβολο καθαρισμού, αναδόμησης και διαφώτισης του νου  -ένα σύμβολο εγγραφής θετικών σκέψεων στον υποσυνείδητο νου και εκδήλωσής τους  -ένα σύμβολο Αφθονίας

  • Ο μαθητής μαθαίνει πώς να προσφέρει ενέργεια και συνεδρία Αφθονίας τόσο στον εαυτό του όσο και σε άλλα άτομα! Μέσα από την Αυτοθεραπεία στο Ρέικι Αφθονίας ο μαθητής μπορεί να ευθυγραμμίζει καθημερινά τον εαυτό του με την ενέργεια της Αφθονίας! Έχει επίσης την δυνατότητα να βοηθήσει τα κοντινά του άτομα και όσους απευθύνονται σε αυτόν για ενεργειακή θεραπεία, να αναπτύξουν και να εκδηλώσουν την ενέργεια της Αφθονίας στην ζωή τους!

  • Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη επαφή με το Ρέικι.

  • Παρέχεται πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλες τις τεχνικές, τους διαλογισμούς και τα σύμβολα, καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής.

📌Ημερομηνία Διεξαγωγής του Σεμιναρίου: Σβτ&Κυρ 27-28/5 στις 18.00-21.00

📍Χώρος Διεξαγωγής: Σχολή Αυτογνωσίας KallioYoga, Αλιβέρι Ευβοίας

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, έλα σε επαφή μαζί μου στο 6981842453 ή kalliopalli@yahoo.gr

1685227597

  days

  hours  minutes  seconds

until

Σεμινάριο Αφθονίας

Η Καλλιόπη Πάλλη είναι δασκάλα ρέικι, γιόγκα και διαλογισμού. Στα 12χρόνια εμπειρίας της, βοηθάει τους ανθρώπους να έρθουν σε αληθινή επαφή με το σώμα και τον ψυχισμό τους με πρόθεση μία καλή ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα! Η διδασκαλία της είναι άμεση και εστιάζει στην ανακάλυψη του εαυτού έχοντας ως εργαλεία την γιόγκα και τον διαλογισμό!
Έχει ιδρύσει την σχολή αυτογνωσίας KallioYoga με βάση το Αλιβέρι Ευβοίας και εμβέλεια σε όλο τον κόσμο μέσα από την online προσφορά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s