Σχετικά με εμένα

Ονομάζομαι Καλλιόπη Πάλλη και μέσα απο το μονοπάτι της γιόγκα ανακάλυψα την χαρά του αληθινού μου Εαυτού! Μεγάλωσα στην Εύβοια και με μεγάλη επιθυμία για γνώση μετακινήθηκα στην Αθήνα,σπουδάζοντας Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ.

Yπήρχε πάντα μέσα μου η ανάγκη για προσφορά, ώστε να γίνει η ζωή των ανθρώπων καλύτερη! Κατασκευάζοντας έναν ιδανικό χώρο ζωής με απλότητα και φυσικότητα, η ζωή μας μπορεί να γίνει καλύτερη. Το ίδιο συμβαίνει με την αρχιτεκτονική του φυσικού και ενεργειακού μας σώματος! Έτσι, η γιόγκα αποτέλεσε για εμένα ένα εργαλείο για να ανακαλύψω την αλήθεια του Εαυτού μου και να την εκφράσω μέσα από την αρχιτεκτονική του σώματος και του πνεύματος!

Εκπαιδεύτηκα αρχικά στην Hatha Yoga (200hr πιστοποίηση από Yoga Alliance) με δασκάλους μου την Ειρήνη Ζιάκου, τον Μιχάλη Φιλήνη και τη Βάσω Καλαμπουκά. Εμπλούτισα την γνώση της γιόγκα για ανθρώπους που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, παρακολουθώντας σεμινάρια «Γιόγκα για Εγκύους» και «Γιόγκα για παιδιά». Η διαδικασία της συνεχούς μάθησης με κρατάει μέσα στο μονοπάτι της γιόγκα με διάθεση για εξερεύνηση! Εξασκούμε στην Hatha Yoga και στην συνέχεια στην Ashtanga Vinyasa Yoga και έπειτα στο σύστημα της Anusara Yoga. Ανατροφοδότησα την διδακτική μου προσέγγιση, παρακολουθώντας ένα ακόμη εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Hatha Yoga, επηρεασμένο από τις αρχές και την ενεργειακή δομή της Anusara Yoga, με δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη. Εκπαιδεύτηκα επιπλέον βαθιά στο ενεργειακό σύστημα της γιόγκα, αποκτώντας εξειδίκευση στην «Chakra Yoga», με δασκάλα μου την διεθνούς φήμης Anodea Judith. Έπειτα, ολοκλήρωσα ένα μεγάλο κύκλο ανώτερων σπουδών στην γιόγκα, λαμβάνοντας την πιστοποίηση των 500Hr από το Yoga Alliance (RYT500), με δασκάλους μου την Maja Zilih, τον Carlos Pomeda και τον Michael Stone. Στα πλαίσια της ανώτερης αυτής εκπαίδευσης πιστοποιήθηκα ως δασκάλα της «Accessible Yoga», με δάσκαλό μου τον Jivana Heyman, λαμβάνοντας εξειδικευμένη γνώση για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Έλαβα επίσης το 1ο επίπεδο διασκαλίας της Partner Yoga με δασκάλα μου την Elysabeth Williamson.

Έχοντας διαρκώς δίψα για μάθηση, συνεχίζω να εκπαιδεύομαι και να εξελίσσω την διαδασκαλία μου στους βέλτιστους όρους για όλους μας! Τα μαθήματα που προσφέρω περιέχουν σημαντικές βάσεις ευθυγράμμισης, εσωτερική τοποθέτηση από την πηγαία πρόθεση της καρδιάς, νοητική συγκέντρωση και ενεργειακή ευαισθητοποίηση! Στοχεύω έτσι στην τέλεια εξέλιξη του ασκούμενου σε όλα τα δυνατά επίπεδα!

Παράλληλα, έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για την ενεργειακή και πνευματική υπόσταση του ανθρώπου, έχω μυηθεί και εντριφύσει σε όλους τους βαθμούς του Ρέικι. Έχοντας πλέον τον βαθμό του Δασκάλου στο Ουσούι Ρέικι, προσφέρω με χαρά Συνεδρίες, Μαθήματα και Σεμινάρια Ρέικι. Λαμβάνω διαρκώς την θεραπευτική ενέργεια του Ρέικι και με βαθιά ενσυναίσθηση την μεταλαμπαδεύω στους μαθητές μου!

DSC_4868

Η διδασκαλία είναι για εμένα η πιο υψηλή μορφή μαθητείας! Με μεγάλη χαρά μοιράζομαι όλα όσα έχω γνωρίσει μέσα από την Γιόγκα, το Ρέικι, τον Διαλογισμό και την Αρχιτεκτονική! Τα μαθήματά μου έχουν πρόθεση να ανακαλύψουν οι άνθρωποι την πνευματική τους δύναμη και να την εκφράσουν μέσα από την δύναμη του σώματος και του νου!

Όπως μέσα, έτσι και έξω!

Φως και αγάπη σε όλους,

Καλλιόπη

Συνέντευξη με την Καλλιόπη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s