Ρεικι

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α   Ρ Ε Ι Κ Ι

Το Ρέικι είναι μία Ιαπωνική Θεραπευτική Τεχνική, που εφαρμόζει το απαλό και φυσικό άγγιγμα των χεριών πάνω στο σώμα για την μετάδοση της ζωτικής ενέργειας! Έγκειται στο έμφυτο χάρισμα του ανθρώπου να μεταδίδει ζωτική ενέργεια μέσα από τα χέρια του και αποτελεί έναν έμπρακτο τρόπο για να εκφράσουμε την φροντίδα και την αγάπη στον εαυτό μας και τους άλλους, μέσα από το άγγιγμα!

treatment-reiki-1-1200x430Η συνεδρία Ρέικι προσφέρει άφθονη χαλάρωση, βαθιά ευχαρίστηση και εξύψωση της διάθεσης στις δονήσεις της χαράς και του φωτός! Γίνεται μέσα από το απαλό άγγιγμα των χεριών του πρακτικού Ρέικι στο σώμα του δέκτη, προκειμένου να λάβει την ενέργεια που δίνει ζωή στο σώμα και την συνειδητότητά μας! Διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα και αποτελεί μία ευκαιρία για σωματική επαναφόρτιση και ψυχονοητική διαύγεια και ευεξία!

Μπορεί να πραγματοποιηθεί -κατόπιν συνεννόησης- από έναν ή δύο ταυτόχρονα θεραπευτές στον χώρο μας, ανάλογα με το βαθός της θεραπείας και της εξέλιξης που χρειάζεστε!

Χαρίστε στον εαυτό σας βαθιά χαλάρωση μέσα από την υπέροχη αίσθηση που προσφέρει το Ρέικι σε όλα τα επίπεδα!

REIKI


Σ Ε Μ Ι Ν Α Ρ Ι Α  Ρ Ε Ι Κ Ι : ΜΥΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ

Α’ ΒΑΘΜΟΣ: Αποκτώντας προσωπική εμπειρία στο Ρέικι και βλέποντας πόσο ταιριάζει στον καθένα από εμάς αυτή η μέθοδος χαλάρωσης και αναζωογόνησης, μπορεί κάποιος να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.. Τότε μπορεί να μάθει ο ίδιος πώς να δίνει Ρέικι στον εαυτό του, ή και στους αγαπημένους του, παρακολουθώντας το 1ο σεμινάριο του Ρέικι και παίρνοντας τον Α΄Βαθμό! Μέσα από τον Α’ Βαθμό, ενισχύεται η έμφυτη δυνατότητα του θεραπευτικού αγγίγματος και ο ασκούμενος έχει την ευκαιρία να προσφέρει καθημερινή βοήθεια και στήριξη στον εαυτό του μέσα από την τεχνική της Αυτοθεραπείας!

Β’ ΒΑΘΜΟΣ: Η εξοικείωση με την αυτοθεραπεία και την ενέργεια του Ρέικι, μπορεί να δώσει στον ασκούμενο την ευκαιρία να εντρυφήσει σε βαθύτερες τεχνικές, παρακολουθώντας το 2ο σεμινάριο του Ρέικι και παίρνοντας την Μύηση στον Β’ Βαθμό.. Σε αυτό το επίπεδο, ο ασκούμενος μαθαίνει τεχνικές θεραπείας που αφορούν τα βαθύτερα επίπεδα του εαυτού, προς χάρην της συναισθηματικής και νοητικής ισορροπίας! Στον Β’ Βαθμό, ο ασκούμενος μαθαίνει επίσης πώς να προσφέρει Συνεδρίες Ρέικι σε άλλους και έτσι θεωρείται πλέον «Reiki Practitioner»!

Γ’ ΒΑΘΜΟΣ: Το επόμενο επίπεδο του Ρέικι είναι ο Γ’ Βαθμός, όπου ο ασκούμενος αποκτά πλήρη πρόσβαση σε προχωρημένες τεχνικές ολιστικής θεραπείας.. Ουσιαστικά μέσα από αυτόν τον βαθμό, ο ασκούμενος γίνεται «Master Practitioner», καθώς κατέχει πλέον όλες τις μεθόδους θεραπείας του Ρέικι! Εδώ έχει ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο μαθητείας, που του δίνει συνεχώς τα εφόδια για καθημερινή θεραπεία και ευθυγράμμιση με την εσωτερική αλήθεια!

ΒΑΘΜΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ: Τέλος, όταν για κάποιον το Ρέικι είναι και γίνεται ένα υγιές μέσο για να μεταδώσει την γνώση και την σοφία στους άλλους, τότε μπορεί να λάβει τον υψηλότερο βαθμό του Ρέικι, που είναι ο Βαθμός του Δασκάλου.. Σε αυτόν τον νέο κύκλο, γίνεσαι και είσαι διαρκώς μαθητής της ενέργειας, για να μεταλαμπαδεύεις στους άλλους το Φως, με Ακεραιότητα και Αγάπη!

Δείτε τις ημερομηνίες για τα προσεχή σεμινάρια ρέικι εδώ: https://kallioyoga.com/workshopsretreats/

reiki.jpg
Στιγμές από τις Μυήσεις του Ρέικι!

Προσωπικές Εμπειρίες από τα σεμινάρια του Ρέικι:

«Ένα δώρο αυτογνωσίας. Μία πράξη αγάπης προς τον Εαυτό. Η συνειδητοποίηση της απεριόριστης συμπαντικής ενέργειας που κυλά μέσα σε κάθε πλάσμα. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για αυτή την πανέμορφη εμπειρία&για το σφράγισμα της σχέσης μας!»

«Αγαπημένη μου Καλλιόπη, η μύηση στο Ρέικι που μου πρόσφερες ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ο τρόπος που μεταδίδεις την γνώση είναι υπέροχος, γιατί τονίζεις με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την ουσία του Ρέικι… Με το Ρέικι νιώθω ότι βρήκα το «εργαλείο» για να επαναφέρω τον εαυτό μου στο κέντρο μου και να θεραπεύομαι καθημερινά!»

Διαβάστε πώς το Ρέικι φέρνει ισορροπία στο σώμα και το νου στο ακόλουθο άρθρο:

Πώς θεραπεύει το Ρέικι