Schedule

Διαδικτυακά Ζωντανά Μαθήματα Γιόγκα

Τα διαδικτυακά ζωντανά μαθήματα γιόγκα συνεχίζονται για όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο κάθε: 

🌾Δευτέρα 19.00-20.15
🌾Τετάρτη 20.00-21.15
🌾Πέμπτη 18.00-19.15

Ελάτε!
Να κινηθούμε και να αναπνεύσουμε μαζί!
Να μοιραστούμε έμπνευση!
Να λάβετε παρακίνηση για σωματική και ψυχική αναπτέρωση!

Σας περιμένω στην ομάδα μας!

Οι ασκούμενοι που ήδη συμμετέχουν μοιράζονται μαζί μου πολύ ενθαρρυντικά σχόλια για το πόσο καλό τους έχουν κάνει τα διαδικτυακά μαθήματα!

Θα χαρώ να είστε ένας από αυτούς!!!

💌Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μου στο kalliopalli@yahoo.gr!

Υπαίθρια Μαθήματα Γιόγκα από κοντά στην Εύβοια

Κάθε Τετάρτη 18.00-19.15 συναντιόμαστε υπαίθρια στην Εύβοια και μοιραζόμαστε όμορφες πρακτικές σε μικρό γκρουπ στον καθαρό αέρα της φύσης!!

Ιδιαίτερο μάθημα γιόγκα (διαδικτυακά ή από κοντά)

Το ιδιαίτερο μάθημα γιόγκα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στην προσωπική τους πρακτική, μέσα από τον σχεδιασμό του μαθήματος ακριβώς επάνω στις ανάγκες τους. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ταξίδι γνώσης και εξέλιξης μέσα από το μονοπάτι της γιόγκα!

Κλείστε το ραντεβού σας και ξεκινάμε!

DSC_0111-2

Συνεδρία Ρέικι

To Ρέικι είναι μια εναλλακτική ολιστική θεραπεία για το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου. Είναι μια ασφαλής, απλή και φυσική θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί τη μετάδοση ζωτικής ενέργειας με το άγγιγμα των χεριών.

Η συνεδρία Ρέικι προσφέρει άφθονη χαλάρωση, βαθιά ευχαρίστηση και εξύψωση της διάθεσης στις δονήσεις της χαράς και του φωτός! Γίνεται μέσα από το απαλό άγγιγμα των χεριών του πρακτικού Ρέικι στο σώμα του δέκτη, προκειμένου να λάβει την ενέργεια που δίνει ζωή στο σώμα και την συνειδητότητά μας! Διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα και αποτελεί μία ευκαιρία για σωματική επαναφόρτιση και ψυχονοητική διαύγεια και ευεξία!

Μπορεί να πραγματοποιηθεί -κατόπιν συνεννόησης- από έναν ή δύο ταυτόχρονα θεραπευτές στον χώρο μας, ανάλογα με το βαθός της θεραπείας και της εξέλιξης που χρειάζεστε!

Χαρίστε στον εαυτό σας βαθιά χαλάρωση μέσα από την υπέροχη αίσθηση που προσφέρει το Ρέικι σε όλα τα επίπεδα!

REIKI

Σεμινάρια Ρέικι

Μυηθείτε στον κόσμο του Ρέικι μαθαίνοντας πώς να δίνετε ζωτική ενέργεια στον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και όσους επιζητούν υποστήριξη μέσα από μία ολιστική προσέγγιση και θεραπεία!

Δίνονται τα σεμινάρια και οι μυήσεις στους βαθμούς του Ρέικι (πρώτος, δεύτερος, τρίτος βαθμός και επίπεδο δασκάλου) κατόπιν συννενόησης σε ατομικό επίπεδο ή σε μικρή συμβατή ομάδα!

*Δείτε εδώ περισσότερα σχετικά με τα σεμινάρια Ρέικι!

reiki
Πιστοποιήσεις και Σεμινάρια Ρέικι αναγνωρισμένα από τον Σύλλογο Ελλάδας Ρέικι! Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επαφή μαζί μου στο kalliopalli@yahoo.gr ή 6981842453.

Εαν θέλετε να συμμετέχετε στα ομαδικά μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού ή να σχεδιάσουμε μία ατομική πρακτική γιόγκα ή συνεδρία ρέικι, επικοινωνήστε μαζί μου για να σας υποδεχτώ σε αυτόν τον όμορφο κόσμο! Θα χαρώ να συναντηθούν οι δρόμοι μας και να εξελιχθούμε μαζί προς τον πιο όμορφο και φωτεινό Εαυτό μας!

Namaste,

Καλλιόπη!

5 σκέψεις σχετικά με το “Schedule

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s