ΡΕΙΚΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Η αφθονία είναι μία πνευματική κατάσταση πληρότητας και ευδαιμονίας! Είναι ο τρόπος έκφρασης της δημιουργικής δύναμης του σύμπαντος! Δικαιούμαστε απόλυτα να έχουμε αφθονία στη ζωή μας και να απολαμβάνουμε την ευημερία μέσα μας και γύρω μας!

Το πνεύμα, η ανώτερη πνευματική πηγή, είναι η πηγή της αφθονίας! Χρειάζεται να καθαρίσουμε ό,τι εμποδίζει αυτή την συνειδητοποίηση για να λαμβάνουμε και να μεταδίδουμε την ενέργεια της αφθονίας στην ζωή μας!

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΡΕΙΚΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Η συνεδρία «Ρέικι Αφθονίας» είναι μία δίωρη συνάντηση που περιλαμβάνει τεχνικές για νοητικό καθαρισμό και επαναπρογραμματισμό, εγγραφή νέων θετικών δηλώσεων αφθονίας και διαλογισμό ευθυγρράμμισης με την ενέργεια της Αφθονίας!

Δίνεται επίσης, μέσω ενεργειακού αγγίγματος, θεραπεία Ρέικι στο σώμα του ατόμου, προκειμένου να λυθούν τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα που στερούν την αφθονία και να αποκατασταθεί η ροή της ενέργειας της αφθονίας σε όλα τα επίπεδα!

Στην συνέχεια, το άτομο που έχει λάβει το «Ρέικι Αφθονίας», συνεχίζει για κάποιες ημέρες να ευθυγραμμίζει το νου με την πηγή της αφθονίας μέσα από τεχνικές που δίνονται στην συνεδρία.

Η θεραπείας της Αφθονίας έχει άμεση επίδραση στην καθημερινότητά μας και από την πρώτη κιόλας συνεδρία η αφθονία εκδηλώνεται στην ζωή μας! Ελάτε σε επαφή με το Ρέικι Αφθονίας και απολαύστε την θεραπευτική και μεταμορφωτική επίδρασή του στην ζωή σας!

*Για να κανονίσουμε την δική σας συνεδρία στο «Ρέικι Αφθονίας» επικοινωνήστε μαζί μου στο 6981842453 ή kalliopalli@yahoo.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΕΙΚΙ ΑΦΘΟΝΙΑΣ & ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Το σεμινάριο «Ρέικι Αφθονίας & Θετικής Σκέψης» είναι ένα  νεότερο σύστημα ενεργειακής θεραπείας Ρέικι που εστιάζει στην ροή της ζωτικής ενέργειας στο πολυδιάστατο θέμα της Αφθονίας! Προσφέρει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στην απεριόριστη αφθονία της ζωής και είναι ένα αποφασιστικό βήμα για συνεχή σύνδεση με την πηγή της Αφθονίας!

  • Το σεμινάριο περιλαμβάνει διαλογισμούς, σύμβολα και τεχνικές για το καθαρισμό του νου από αρνητικά μοτίβα και μπλοκαρίσματα που διακόπτουν την ροή της Αφθονίας, καθώς και ενδυνάμωση της σύνδεσης με την Πηγή της Αφθονίας.
  • Ο μαθητής μυείται στο Ρέικι Αφθονίας μέσα από δύο ενεργειακούς συντονισμούς: έναν συντονισμό για τον καθαρισμό του υποσυνείδητου νου και έναν συντονισμό που τον ανεβάζει σε νέα συχνότητα αφθονίας.
  • Δίνονται και διδάσκονται τρία σύμβολα: -ένα σύμβολο καθαρισμού, αναδόμησης και διαφώτισης του νου  -ένα σύμβολο εγγραφής θετικών σκέψεων στον υποσυνείδητο νου και εκδήλωσής τους  -ένα σύμβολο Αφθονίας
  • Ο μαθητής μαθαίνει πώς να προσφέρει ενέργεια και συνεδρία Αφθονίας τόσο στον εαυτό του όσο και σε άλλα άτομα! Μέσα από την Αυτοθεραπεία στο Ρέικι Αφθονίας ο μαθητής μπορεί να ευθυγραμμίζει καθημερινά τον εαυτό του με την ενέργεια της Αφθονίας! Έχει επίσης την δυνατότητα να βοηθήσει τα κοντινά του άτομα και όσους απευθύνονται σε αυτόν για ενεργειακή θεραπεία, να αναπτύξουν και να εκδηλώσουν την ενέργεια της Αφθονίας στην ζωή τους!
  • Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους χωρίς καμία προϋπόθεση.
  • Παρέχεται πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλες τις τεχνικές, τους διαλογισμούς και τα σύμβολα, καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο ελάτε σε επαφή μαζί μου στο 6981842453 ή kalliopalli@yahoo.gr

Με άφθονη αγάπη,

Καλλιόπη Πάλλη ~Δασκάλα Ρέικι Αφθονίας~

*Δημιουργός του συστήματος Ρέικι Αφθονίας&Θετικής Σκέψης: GEOM!*, 2006