Πώς «θεραπεύει» το Ρέικι;

REIKI.jpgΤο Ρέικι είναι μία ολιστική θεραπεία, καθώς εξισορροπεί την ζωτική ενέργεια στο σώμα με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου!

Το φυσικό μας σώμα αποτελείται από ζωτική ενέργεια, που άλλοτε είναι άφθονη δίνοντας ζωτικότητα και υγεία, και άλλοτε είναι περιορισμένη μπλοκάροντας την σωματική αρμονία. Με το Ρέικι, μέσα από το απαλό φυσικό άγγιγμα των χεριών, μεταδίδουμε την ζωτική ενέργεια, που υπάρχει άφθονη στην φύση, σε διάφορα κομβικά ενεργειακά σημεία του σώματος, ώστε να αποκατασταθεί κάθε ανισορροπία και να επανέλθει το σώμα σε μία κατάσταση αρμονίας! Η ενέργεια κυλάει σύμφωνα με την ανώτερη ευφυϊα του σώματος και πηγαίνει όπου χρειάζεται το σώμα.. Στην ουσία το ίδιο το σώμα αντλεί την ενέργεια!

REIKI LOVEΤο σώμα μας συνδέεται άμεσα με τον κραδασμό των συναισθημάτων και των σκέψεων, που σαν ένα αόρατο πέπλο μάς περιβάλλουν και μάς διαπερνούν. Η συναισθηματική και νοητική κατάσταση μπορεί να επιδράσει στο πώς αισθανόμαστε σωματικά, επηρεάζοντας το ενεργειακό πεδίο του σώματος. Όλα αυτά που σκεφτόμαστε και νιώθουμε, αποτυπώνονται στην μνήμη του σώματος.. Όταν το σώμα παίρνει Ρέικι, η ενέργεια αφομιώνεται όχι μόνο από τις φυσικές αισθήσεις, αλλά και από τις συναισθηματικές και νοητικές εντυπώσεις στο σώμα.. Έτσι, τα συναισθήματα και οι εμπειρίες που είναι αποθηκευμένες στην μνήμη του σώματος, έρχονται στην επιφάνεια για να καθαριστούν, να θεραπευτούν και να ελευθερωθούν!

Αυτό είναι μία διαδικασία απολύτως φυσική, που μάς βοηθάει να αναγνωρίσουμε όλα όσα φέρουμε μέσα μας και χρήζουν αγάπης και θεραπείας! Η καθαρή ενέργεια που αφομιώνουμε με το Ρέικι, εισέρχεται μέσα στους συναισθηματικούς κόμπους, μέχρι να τους λύσει και να τους ελευθερώσει. Έτσι, σταδιακά έχουμε την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τους «κόμπους» μας και όχι απλά να τους αναλύσουμε νοητικά, αλλά να τους θεραπεύσουμε ριζικά μετουσιώνοντας την αιτία τους! Η ανώτερη νοημοσύνη που αγκαλιάζει το σώμα, τις σκέψεις και τα συναισθήματα, κατευθύνει την ενέργεια όπου χρειαζόμαστε περισσότερο, για να θεραπεύσουμε όχι μόνο τα συμπτώματα αλλά κυρίως τις αιτίες!

REICI CONNECTIONΜέσα από όλη αυτήν την θεραπευτική διαδικασία του Ρέικι, ενισχύουμε την ζωτικότητα στο σώμα, την καθαρότητα&την ελαφρότητα στα συναισθήματα, την διαύγεια&την οξυδέρκεια στο νου.. Αναγνωρίζουμε ότι το σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με όσα νιώθουμε και σκεφτόμαστε.. Θυμόμαστε ότι είμαστε καθαρή συνειδητότητα&αγνό πνεύμα.. Ευθυγραμμιζόμαστε με τον Εσωτερικό Αληθινό Εαυτό και εξυψώνουμε τα συναισθήματα&τις σκέψεις στην ταχύτητα της αγάπης&του φωτός! Γινόμαστε και είμαστε Αγάπη&Φως! Αντιπροσωπεύουμε&εκφράζουμε την Αγάπη, την Δύναμη και την Σοφία της Ανώτερης Συνειδητότητάς μας!

Μέσα από το Ρέικι, η καρδιά μας ανοίγεται και θεραπεύεται! Διευρύνουμε την Συνειδητότητά μας και γειώνουμε την Αγάπη, την Δύναμη και την Σοφία στον εαυτό μας και σε όλους όσους μας περιβάλλουν&μάς «αγκαλιάζουν»!

REIKI BLISS.jpgΣτέλνω άφθονο Ρέικι, Αγάπη και Φως σε όλους όσους το χρειάζονται! Ας είναι η ζωή μας γεμάτη ενέργεια αγάπης, θεραπείας και πληρότητας!

Με αγάπη,

Καλλιόπη

*Η λέξη θεραπεία στο άρθρο χρησιμοποιείται με την έννοια της ενεργειακής θεραπείας και όχι με την έννοια της ιατρικής θεραπείας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s