2 0 1 8 Ευχές!

DSC_0501.jpg

Καλή χρονιά!!!
Ας υποδεχτούμε το 2018 με ελπίδα και αγάπη, με υγεία και χαρά, με πίστη και όραμα!

Μία νέα χρονιά ξεκινά και έτσι σχηματίζεται μπροστά μας ένας νέος κύκλος εξέλιξης! Μοιάζει σαν να ανοίγεται μπροστά μας ένα καινούριο κεφάλαιο που λέγεται “2018” στο βιβλίο “Ζωή”! Αυτό το νέο κεφάλαιο περιέχει 365 άγραφες σελίδες που αναμένουν να γεμίσουν με φωτεινές εμπειρίες και μαθήματα, με επιλογές και συναισθήματα, με στιγμές και όμορφους ανθρώπους..

Με τι θέλεις να γεμίσεις αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σου; Σκέψου.. Νιώσε.. Άκουσε το μέσα σου! Ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σου; Άκουσε την καρδιά σου και ακολούθησε την καθοδήγηση της ψυχής σου! Τι ονειρεύεσαι; Ακολούθησε τα όνειρά σου.. χρωμάτισέ τα με συναισθήματα χαράς και εμπιστοσύνης! Δώσε στα όνειρά σου υπόσταση και μορφή.. Αφοσιώσου σε αυτά, σχεδιάσε τα και δες τα να εκπληρώνονται με απεριόριστους, υπέροχους τρόπους!

Κοίταξε μέσα σου και δες τι έχει σημασία για εσένα αυτή τη νέα χρονιά.. Συνειδητοποίησε πού θέλεις να εστιάσεις την ενέργειά σου.. τι θέλεις να καλλιεργήσεις στον εαυτό σου.. προς τα πού θέλεις να κατευθυνθείς! Βρες την εσωτερική παρακίνηση που σού δίνει η φωνή της συνείδησής σου και προχώρα με σταθερό βήμα προς τον Ανώτερο Σκοπό σου!

LandΆρπαξε τον χρόνο και ζήσε αληθινά και ουσιαστικά! Κάθε μία μέρα αυτού του νέου έτους είναι σημαντική, γιατί μέρα με την μέρα δημιουργείται το σύνολο της ζωής! Δώσε στην μέρα σου το χρώμα της ψυχής σου.. Άφησε την αλήθεια σου να εξωτερικευθεί πλήρως! Αναγνώρισε και εκδήλωσε τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου! Συνειδητοποίησε τις ψυχικές σου κλίσεις και αξιοποίησε όλες τις δυνατότητές σου! Αφιέρωσε χρόνο από την μέρα σου σε ό,τι σε εξελίσσει και σε ό,τι κάνει την καρδιά σου να χαμογελά.. Σε ό,τι σε θεραπεύει και σε ό,τι εξισορροπεί την ενέργειά σου.. Σε ό,τι χρειάζεσαι βαθιά για να συνειδητοποιήσεις την τελειότητα και την πληρότητα του Είναι σου!

Αυτή τη νέα χρονιά κάνε την κάθε σου μέρα να μετρά! Ζήσε συνειδητά και αληθινά!
Χρωμάτισε όλες τις σελίδες του “2 0 1 8” με τις πινελιές της ψυχής σου και τις ανώτερες ποιότητες του Είναι σου!

Ας είναι το 2 0 1 8 γεμάτο αγάπη και δύναμη, υγεία και ζωτικότητα, διαύγεια και σοφία!
Ας γίνει το 2 0 1 8 μία χρονιά κατανόησης και εμπιστοσύνης, συμπόνιας και στήριξης, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης!
Κάνε το 2 0 1 8 να είναι μία υπέροχη χρονιά γεμάτη με την ομορφιά της ψυχής και την τελειότητα της αγάπης!

Εύχομαι σε όλους σας ολόψυχα να έχετε κάθε καλό σε αυτό το νέο έτος και να δείτε τον εαυτό σας και τον κόσμο σας να εξελίσσεται προς την Τέλεια Αγάπη, την Τέλεια Δύναμη και την Τέλεια Σοφία!

Με αγάπη,
Καλλιόπη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s