2019 ΟΝΕΙΡΑ&ΣΤΟΧΟΙ!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

Καλώς μας ήρθες 2019!!! Ανοίγουμε ένα νέο, άγραφο κεφάλαιο που λέγεται 2019 και στο οποίο έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε όλα όσα ονειρευόμαστε και επιθυμούμε!

Η αρχή της καινούριας χρονιάς είναι μία ευκαιρία για να ρωτήσουμε τον εαυτό μας:

 • Τι θέλω να δημιουργήσω μέσα σε αυτό το νέο χρονικό πλαίσιο;
 • Προς τα πού θέλω να κατευθυνθώ;
 • Ποιές είναι οι αξίες που θέλω να υπηρετήσω;
 • Ποιες είναι οι προτεραιότητές μου;
 • Τι ονειρεύομαι για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου;
 • Που θα στοχεύσω;

Αναγνωρίζοντας μέσα μας όλα όσα έχουν σημασία για αυτή τη νέα χρονιά, μπορούμε να θέσουμε ξεκάθαρα την πρόθεσή μας! Όλα ξεκινούν από την πρόθεσή μας! Η πρόθεση, δηλαδή η εσωτερική επιθυμία της καρδιάς, είναι η κινητήριος δύναμη για να εκδηλώσουμε όλα όσα επιθυμούμε.. Ας ανακαλύψουμε μέσα στην καρδιά μας.. ποιά είναι η πρόθεσή μας για το νέο έτος;

Μέσα από την καρδιά, μπορούμε να συλλάβουμε τα όνειρα που έχουμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας! Όλα ξεκινούν ως ένα όνειρο.. Ως ένα όραμα μέσα στο οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας σε μία ιδεατή κατάσταση.. Ας οραματιστούμε τι επιθυμούμε για το 2019.. Κλείνοντας τα μάτια, μπορούμε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας: «Τι ονειρεύεσαι για το 2019;» Μένοντας λίγα λεπτά σε θέση διαλογισμού, ας παρατηρήσουμε όλες τις απαντήσεις που έρχονται μέσα από την καρδιά! Έτσι, ας φέρουμε στην επιφάνεια τα όνειρα της ψυχής μας!

Για να γίνει ακόμα βαθύτερη συνειδητοποίηση τού τι ονειρευόμαστε για τη νέα χρονιά, μπορούμε να γράψουμε σε ένα χαρτί όλα τα όνειρά μας με έναν θετικό τρόπο, δηλαδή να δημιουργήσουμε μερικές θετικές δηλώσεις! Γράφοντας, γίνεται ξεκάθαρο για το νου τι επιθυμεί ο έσω εαυτός και έτσι ξεκινάει και η διαδικασία υλοποίησης του ονείρου!

Από την στιγμή που έχουμε συνειδητοποιήσει όλα όσα ονειρευόμαστε για τη νέα χρονιά, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δομή στα όνειρά μας, εξερευνώντας τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να υλοποιηθούν! Έτσι, καλούμαστε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας:

 • Πώς μπορώ να υλοποιήσω αυτό το όνειρo;
 • Τι βήματα χρειάζεται να κάνω;
 • Ποια εφόδια χρειάζομαι;
 • Ποια αρετή να καλλιεργήσω στον εαυτό μου για να υλοποιήσω το όνειρό μου;
 • Σε ποιο χώρο και χρόνο μπορεί αυτό να συμβεί;

Αναζητώντας αυτές τις απαντήσεις μέσα μας, αρχίζουμε να δίνουμε ένα ξεκάθαρο πλαίσιο υλοποίησης στο όνειρό μας, το οποίο πλεόν περνάει από την σφαίρα της ιδέας στις λεπτομέρειες για την πραγματοποίησή του! Έτσι, το όνειρο παίρνει ένα καλούπι για το πώς, πού και πότε μπορεί να πραγματοποιηθεί και τότε γίνεται στόχος!

Στόχος είναι κάθε όνειρο που έχει περάσει από το επίπεδο της εσωτερικής επιθυμίας, στο επίπεδο της εκδήλωσης στο χώρο και τον χρόνο! Το όνειρο είναι έξω και πάνω από τον χώρο και τον χρόνο! Ο στόχος είναι η γείωση του ονείρου μέσα στον χωροχρόνο!

Ένα όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από την υλοποίηση πολλών μικρότερων στόχων! Χρειάζεται να θέσουμε ξεκάθαρα τους στόχους που θα μας οδηγήσουν στο όνειρό μας και να αφιερώνουμε την προσπάθειά μας σε ένα βήμα την κάθε φορά!

Όλα ξεκινούν από το νου μας, γι αυτό σε όλη αυτή την διαδικασία της υλοποίησης των στόχων, καλό είναι να έχουμε μία θετική εσωτερική στάση.. Δηλαδή να εστιάζουμε σε όλα όσα μπορούμε να κάνουμε για πετύχουμε τους στόχους μας, δίνοντάς μας έτσι ενθάρρυνση και κουράγιο!

Τέλος, έχοντας κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε για την εκδήλωση των ονείρων μας, αφήνουμε τα πράγματα να κυλήσουν στον ρυθμό τους.. Ζητάμε το όνειρό μας να υλοποιηθεί στον σωστό χώρο και χρόνο και με τις κατάλληλες περιστάσεις και μόνο αν αυτό είναι σύμφωνο με το ανώτερο καλό όλων! Έχουμε πλέον κάνει την παραγγελία μας στο σύμπαν και το αφήνουμε να έρθει σε εμάς όταν είναι η στιγμή!

Η συνταγή υλοποίησης ονείρων λοιπόν περιλαμβάνει:

* Σύλληψη ονείρου/ιδέας/έμπνευσης.. Οραματιζόμαστε τι επιθυμούμε!

* Συνειδητοποίηση και καταγραφή από τον νου.. Γράφουμε και λέμε στον εαυτό μας όλα όσα έχουμε οραματιστεί!

* Αναζήτηση τρόπων υλοποίησης του ονείρου μέσα από μικρότερους στόχους..Θέτουμε στόχους μέσα από τους οποίους μπορούμε να φτάσουμε στο όνειρό μας!

* Θετική Εσωτερική Στάση&Προσπάθεια.. Μιλάμε θετικά στον εαυτό μας, καθώς κάνουμε τα βήματα που χρειάζεται για να φτάσουμε στους στόχους μας!

*Παράδοση&Εμπιστοσύνη..Παραδίδουμε την προσπάθειά μας στην ανώτερη ροή των πραγμάτων και εμπιστευόμαστε ότι όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή!

*Γένοιτο! Έγινε! Ευχαριστώ!


Καλή επιτυχία με την υλοποίηση των ονείρων σας! Εύχομαι το 2019 να έχετε υγεία και δύναμη για να αναγνωρίσετε τα όνειρά σας και να τους δώσετε σάρκα και οστά!!!

Άφθονες ευχές!

Άφθονη αγάπη!

Χαρούμενο και Ονειρεμένο 2019!!!

Καλλιόπη*

**Το δώρο μου για την πρωτοχρονιά είναι το παρακάτω βιντεοσκοπημένο μάθημά μου, για να δημιουργήσετε διαύγεια και δύναμη να υλοποιήσετε τα όνειρά σας: https://www.youtube.com/watch?v=sq0u-OwN43s

Μια σκέψη σχετικά μέ το “2019 ΟΝΕΙΡΑ&ΣΤΟΧΟΙ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.