kalliopi scorpion.jpg

M  A  S  T  E  R  C  L  A  S  S 

Κυριακή 19/3, 11.00-13.00 με την Καλλιόπη Πάλλη

«Upeksa: Αναγνωρίζοντας την μεγάλη εικόνα του Εαυτού!»

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και της ρουτίνας μάς οδηγούν πολλές φορές στο να ξεχάσουμε την μεγάλη εικόνα για το πώς θέλουμε να είναι η ζωή μας, παραμένοντας έτσι μπλοκαρισμένοι σε μία πολύ περιορισμένη οπτική των καταστάσεων και του εαυτού μας.. ‘Ετσι, χάνουμε πολλές φορές την ουσία του ευρύτερου σχεδίου μας και συμβαίνει αυτό που λέμε «βλέπω το δέντρο και χάνω το δάσος”!!!

Αυτό το Masterclass είναι ένα κάλεσμα για να θυμηθείτε την μεγάλη εικόνα του εαυτού σας που εμπεριέχει τα πάντα! “Upeksa” είναι η αξία τού να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα του εαυτού και του πλάνου μας, σαν να είμαστε ένας αετός που πετάει ψηλά και μπορεί να συλλάβει ολόκληρο το σκηνικό δράσης! Βλέποντας την ευρεία εικόνα αποκτούμε κατανόηση για την ουσία των πραγμάτων, κερδίζοντας νοητική διαύγεια και ψυχική ηρεμία!

Σε αυτή την δίωρη πρακτική θα εστιάσουμε στις οπίσθιες κάμψεις και τα ανοίγματα της καρδιάς (backbends), μαθαίνοντας μέσα από το σώμα πώς να συνδέεστε πρώτα με την μεγάλη εικόνα του δυναμικού σας και πώς να μεταδίδετε αυτή την ευρεία οπτική μέσα σε κάθε ατομική προσπάθεια! Θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες και γνώση για το πώς συνεργάζεται ισορροπημένα η μπροστά και η πίσω πλευρά του σώματος, με στόχο να αποκτήσετε ουσιαστική πρόσβαση στα backbends και αληθινά εργαλεία εξέλιξης για απαιτητικές θέσεις της γιόγκα, όπως ο “Σκορπιός» (Vrischikasana)!

Ελάτε να μοιραστούμε την εμπειρία αυτού του masterclass διευρύνοντας τον χώρο της καρδιάς μας με ισορροπία και σε όλα τα επίπεδα!

*Κυριακή 19/3, 11.00-13.00, στο Athens Yoga (Λουίζης Ριανκούρ 65-67, Πανόρμου)

DSC_0327.jpg
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στο masterclass για την μοναδική αφοσίωση που έβαλαν στην πρακτική με όλη τους την καρδιά!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s