Γιόγκα στην Φύση-Σύνδεση με το Νερό

🌊Κάθετι στην Φύση, όπως και το σώμα μας που είναι μέρος της Φύσης, σχηματίζεται από 4 στοιχεία: την γη, το νερό, την φωτιά και τον αέρα! Τα πάντα στην φύση σχηματίζονται και υπάρχουν χάρις σε αυτά τα 4 στοιχεία! Το σώμα μας είναι επίσης δημιούργημα αυτών των 4 στοιχείων και για να έχουμε υγεία χρειάζεται να τα ισορροπήσουμε μέσα μας!

🌊Στο κανάλι του Kallioyoga στο Youtube θα βρείτε σήμερα μία νέα πρακτική που εστιάζει στην σύνδεση με το στοιχείο του Νερού και τα χαρακτηριστικά που αυτό μας δίνει, όπως είναι η αβίαστη ροή, η ρευστότητα, η ευκαμψία και η προσαρμοστικότητα!

🌊Το σώμα μας αποτελείται σε ένα μεγάλο ποσοστό από νερό, οπότε το νερό είναι στην φύση μας! Ανακαλώντας την ρευστή μας φύση βοηθάμε το σώμα και τον νου να ανακαλύψουν την ευκαμψία και την προσαρμοστικότητα που διαθέτουν!

Εύχομαι να απολαύσετε την σύνδεσή σας με το νερό και νιώσετε μέσα απ’ αυτό μία πηγαία και ευχάριστη ροή!!

🙏

Καλή πρακτική!!!

«Γιόγκα στην Φύση» για μία ισορροπημένη ζωή!

🔴Κάντε Εγγραφή στο Kallioyoga πατώντας εδώ: https://bit.ly/2Sp5mrh

🔴Αν θέλετε να συμμετέχετε στα διαδικτυακά ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού που διοργανώνω, δείτε εδώ τις πληροφορίες https://bit.ly/2Xu3nVl και ελάτε σε επαφή μαζί μου για να μπείτε στην ομάδα μας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s