Γιορτάζουμε τα γενέθλια του KallioYoga με γιόγκα και ζωντανή μουσική handpan! 🎂
Κάθε φορά που συναντιόμαστε στη σχολή, προσθέτουμε κάτι στην δική της ιστορία! Μια ανάσα, ένα χαμόγελο, μια στιγμή ηρεμίας, μια καινούρια γνωριμία, μια εσωτερική εμπειρία!! Και κάπως έτσι, η σχολή μας γίνεται όλο και περισσότερο το μέρος εκείνο όπου νιώθουμε άνετα, οικεία, ζεστά, μοιραζόμαστε και εξελισσόμαστε μαζί!
Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 18.00, σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια του KallioYoga με ένα ξεχωριστό μάθημα Yoga Flow & Διαλογισμού, με ζωντανή συνοδεία handpan.
Θα κινηθούμε με οδηγό την αναπνοή, θα δώσουμε χώρο στο σώμα να ξεδιπλωθεί και θα κλείσουμε την πρακτική μας με διαλογισμό, αφήνοντας τους ήχους του handpan να μας συντροφεύσουν!
Και μετά το μάθημα, η γιορτή συνεχίζεται στην σχολή! Μας περιμένουν τούρτα, κεράσματα, ποτά και χαρά, για να σβήσουμε τα κεράκια μας και να απολαύσουμε λίγο χρόνο μαζί, πέρα από τα στρωματάκια!🥂
Φέρε έναν φίλο σου μαζί, η συμμετοχή του είναι δώρο! 🎁
Η συμμετοχή σου στο μάθημα γίνεται κανονικά με την κάρτα μαθημάτων σου ή με drop in. Για αυτή τη γιορτινή συνάντηση, προσφέρουμε μία επιπλέον συμμετοχή δωρεάν, για να φέρεις έναν φίλο ή μία φίλη σου και να μοιραστείτε την εμπειρία!
Δευτέρα 2/11 · 18.00
Στο KallioYoga στο Αλιβέρι και online μέσω Zoom.
Για την κράτηση της θέσης σου, στείλε μου μήνυμα και ενημέρωσέ με αν θα έρθεις με παρέα, ώστε να κρατήσουμε θέση και για τον καλεσμένο σου.
Σας περιμένω με πολλή αγάπη, να γιορτάσουμε όλα όσα έχουμε μοιραστεί και όσα όμορφα είναι ακόμη μπροστά μας! 🤍

Η Καλλιόπη Πάλλη είναι δασκάλα γιόγκα, διαλογισμού και ρέικι. Τα τελευταία 15 χρόνια συνοδεύει ανθρώπους σε μια συνειδητή επαφή με το σώμα και τον εσωτερικό τους κόσμο. Είναι ιδρύτρια της σχολής αυτογνωσίας KallioYoga, με βάση το Αλιβέρι Ευβοίας και παρουσία παγκοσμίως μέσω της online διδασκαλίας.

